OPERA, ons werk is een kunstwerk geworden.

Pelletkachels zijn een van de meest innovatieve , milieuvriendelijke en voordelige systemen voor het verwarmen van woonruimtes en worden daarom steeds populairder wereldwijd.

Onze kachels zijn perfect afgestemd op de recente ontwikkelingen op het gebied van warmte,praktisch en stijlvol  voor een ontspannen leefmilieu en dagritme in elke woonruimte.

Harmonie van vorm en inhoud zijn de kern van onze creaties, die ontstaan zijn uit de perfecte balans tussen de gevoelssnaren van de traditie en de drang naar technologische innovatie. Een samenspel van klassieke materialen en hightech oplossingen, om het aloude welbehagen brandend vuur op een hedendaagse manier opnieuw te beleven.  Al onze producten zijn 100% Italiaans. Van het concept tot de uitvoering ervan, van de projectfase tot de ontwikkeling van nieuwe oplossingen . Het volledige productieproces vindt plaats in Italië, zodat al onze klanten altijd kunnen rekenen op materiaal van topkwaliteit, geavanceerde technologie, exclusief design en de grootste aandacht voor details. En om de topkwaliteit te garanderen waarin Italiaanse producten zich jaren op de internationale markten onderscheiden.

Milieubehoud ligt in onze natuur, harmonie tussen mens en natuur zit in de genen van onze ondernemingsgeest opgeslagen. We streven naar een betere kwaliteit van het leven, met duurzame technologie, die gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, zoals pellets, en vriendelijk is voor het milieu en bevorderlijk voor ons welzijn en dat van onze kinderen.

Een reden te meer om te kiezen voor een pelletkachel !